trainingen

Mijn trainingsaanbod bestaat uit twee categorieën:

In-company

In-company trainingen hebben een duidelijk kenmerk; ze zijn samengesteld naar behoefte van onderwijsorganisaties en speciaal ontwikkeld voor het organisatorische domein!
Alle voorbeelden en oefensituaties zijn gebaseerd op de (gewenste) werkwijze van uw organisatie. De deelnemersgroep bestaat enkel uit uw medewerkers.
Of het nu gaat om een trainings-3-daagse of om trainingsbijeenkomsten verspreid over een langere periode, alle varianten zijn mogelijk en deze worden in samenspraak met uw organisatie vormgegeven. Hierdoor sluit de opbrengst van de training volledig aan bij de doelen die u wilt bereiken.

In de rechter kolom treft u trainingen aan die speciaal ontwikkeld zijn voor het onderwijs, in het bijzonder het organisatorische domein! Vragen staat vrij, klik hier voor mijn contactinformatie.

Individueel algemeen

Individuele trainingen zijn  gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, dit hoeft dus zeker niet werk-gerelateerd te zijn. Maar ook voor werkgevers kan het een goede investering zijn om iemand die hulp nodig heeft hierbij te faciliteren.
Deze trainingen staan open voor individuele aanmelding.
De cursusinhoud staat royaal omschreven. Wie weet zit er iets voor jou bij.

Als er geen cursusdata vermeld staan, neem dan contact met me op. Bij voldoende belangstelling zal ik tot een data-voorstel komen.

Als trainingslocatie gebruik ik mijn praktijkruimte, groepen zijn nooit groter dan 8 personen, er is tijd en aandacht voor iedereen!