over mij

Teun van der Sluijs is m’n naam.
Ik ben een gelukkig mens die van het leven geniet.
Een mensenmens die graag het beste uit anderen én zichzelf naar boven haalt.‘Leven is leren’ is mijn persoonlijke motto. Na 26 jaar onderwijs werd het in 2015 tijd mijn eigen koers te gaan varen.
Zo ontstond uiteindelijk de visie van inverbandmet. Een visie die zijn vorm heeft gevonden in organisatieadvies, coaching én training. Een no-nonsens aanpak, direct én empatisch, constructief en analyserend.
Juli 2019 was voor mij een tweede moment van koerswijziging. Ik ben gestopt met organisatieadvies aan het onderwijs en heb de overstap gemaakt naar de zorg. Na 30 jaar onderwijs in echt alle geledingen wil ik weer verrast worden door de inhoud.

Vanaf juli 2019 werk ik als ‘coördinerend begeleider wonen’ op twee woongroepen van Trajectum in Eefde. Mijn coachingskwaliteiten en proceservaringen op vele fronten kan ik kwijt in deze nieuwe functie. Ik heb er ontzettend veel zin in!
Naast mijn werk voor Trajectum blijf ik coachen binnen mijn eigen praktijk.

Naast mijn werk ben ik ook op andere fronten actief. Ik werk graag op het erf, lees en studeer graag, geniet van de natuur, geniet van het moment, geniet van mijn dierbaren. Een rijk bestaan!

Clienten omschrijven mij als ‘vol verwondering’, ‘direct’ en ‘met gevoel voor relativering en humor’. Tsja, daar herken ik mezelf wel in.

En wie ben jij? Wat bracht jou op deze website?


De praktijk

Mijn praktijk, een rustiger omgeving kan ik niet wensen! Een prachtige plek voor een goed gesprek!

M’n praktijk. Een prachtige plek voor een goed gesprek!

Als coach begeleid ik mensen met een hulpvraag.
Deze gesprekken vinden plaats in mijn praktijk te Schalkhaar. In een rustige ambiance, midden in het Sallands landschap. Klik hier voor meer informatie over coaching.

 

De praktijk gebruik ik tevens als uitvalsbasis voor “coachings-hei-dagen” met teams tot 5 personen.
Er zijn in de directe omgeving mogelijkheden voor een lunch en diner. Vanuit de praktijk is op loopafstand landgoed De Kranekamp en de Diepenveense bossen te bereiken. Een prachtige afwisselende omgeving, een wandeling waard!
En dat allemaal op 6 km van het centrum van Deventer en parkeren doe je gewoon voor de deur.


 Passie

Dat ik gefascineerd ben door verbanden en structuren mag duidelijk zijn. Ik leg ze dan ook graag vast als ik ze zie. Klik op een afbeelding om hem uit te vergroten.