Op weg naar een moeiteloos leven

10dagdelenAls zelfstandig opererend coach vind ik het geweldig om samen met Dennis van den Brand deze cursus ontwikkelen, vorm te geven én uit te gaan voeren.
Collegiaal sparren, van elkaar leren, ervaringen delen en vooral ook plezier hebben in het ontwikkelen en uitvoeren.

Als coaches gaan we uit van het idee dat ieder mens alles in zich heeft om te groeien naar een moeiteloos leven. Hierbij kunnen wij als coaches u natuurlijk prima ondersteunen. U heeft echter niet altijd 1-op-1 coachingsgesprekken nodig om dit te bereiken.

Het doel van deze cursus is dan ook om u de handvatten te geven om zelf met uw groei aan de slag te gaan.
Geen wazige toestanden maar in concrete stappen de principes van groei toe leren passen, stap voor stap verbanden leren zien en belemmeringen leren  overwinnen.

Meer inhoudelijke informatie is begin juli te verwachten en te vinden op onze websites, Facebook én LinkedIn.

Wilt u nu al meer weten over ons en onze drijfveren?
Gradatus effortless coaching, Dennis van den Brand
inverbandmet :: coaching, Teun van der Sluijs