coaching

Wat kan coaching voor jou betekenen, hoe kan het je verder helpen?

Iedereen herkent het wel, je kunt vast zitten in je eigen denk- of gedragspatroon en je komt daar alleen niet uit. Je voelt belemmeringen maar krijgt er geen vat op.

Kijk eens hoe jij ervoor staat, klik op de foto om deze te vergroten.

Praten met familie, vrienden, collega’s of je baas helpt natuurlijk altijd. Alleen zijn deze betrokkenen zo met je verbonden dat objectiviteit en een onafhankelijke mening vaak ontbreken. Als je de behoefte voelt om met een onafhankelijk iemand te spreken die bovendien luistert en niet direct een oordeel heeft of je gaat zeggen hoe verder, dan kan ik als coach zeker wat voor je betekenen.

Als coach kan ik je helpen uit je denk- of gedragspatronen te breken om er vervolgens samen met jou op afstand naar te kijken.
Samen pakken we je belemmeringen aan en gaan op zoek naar andere invalshoeken en onverwachte mogelijkheden. Waar sta je nu en waar wil je naartoe, dat zijn eigenlijk de twee kernvragen. Mijn werkwijze is grotendeels gebaseerd op de principes van co-active-coaching.
Samen met jou ga ik op zoek naar de werkelijke vraag en naar een antwoord daarop.

De coachingsgesprekken vinden plaats in mijn praktijk te Schalkhaar. In een rustige ambiance, midden in het Sallands landschap. Dat hoeft niet noodzakelijk binnen te zijn. De ligging van mijn praktijk maakt het mogelijk na een korte voorbespreking met een kop koffie, zo de natuur in te lopen. of gewoon buiten op het terras te gaan zitten.

 

Wil je ontdekken wat jouw weg naar een ontspannen leven is?
Wil je Inzicht krijgen in je belemmeringen en ontdekken waar je zonder die belemmeringen kunt staan? Wil je weten wat ik als coach voor jouw kan betekenen?

Klik hier en maak een afspraak voor een kennismakingssessie, laat je verrassen!
Aan een kennismakingssessie (30 minuten) zijn geen kosten verbonden.

Accreditatie